Kaukolämpöverkostot ja putkitustyöt luotettavalla yhteistyöllä

Lämpö Kuningas Oy

Pyydä tarjous ›

Kaukolämpö­verkostot ja teollisuuden putkitustyöt Pohjois-Karjalassa

Lämpö Kuningas Oy on erikoistunut kaukolämpöverkostojen rakentamiseen. Teemme myös runsaasti teollisuuden putkitustöitä. Toimialaamme kuuluvat lisäksi rautarakennetyöt sekä mekaaniset kunnossapitotyöt eli laitteiden huolto ja muu ennaltaehkäisevä toiminta, mikä pitää laitteet toimintakunnossa.

Yrityksemme on toiminut vuodesta 1994 ja muuttui osakeyhtiöksi vuonna 2006 lopussa. Toimimme pääasiassa Pohjois-Karjalan alueella, mutta tapauskohtaisesti myös muualla Suomessa ja Suomen rajojen ulkopuolellakin.

Työmme laatu ja tyytyväiset asiakkaat puhuvat puolestaan. Asiakaskuntamme koostuu pääosin yrityksistä, mutta palvelemme tilanteen mukaan myös yksityisasiakkaita muun muassa LV-asennuksissa.

Pyydä tarjous ›

Palvelumme yrityksille

Yrityksemme ensisijainen toimiala on kaukolämpöverkostojen rakentaminen. Teemme kaukolämpölinjojen putkitusten korjausta sekä uudisrakentamista.

Teemme kaukolämmön putkituspuolen lisäksi teollisuuden putkitöitä, kuten kemikaaliputkistoja. Putkityöt voidaan tehdä sinkityistä putkista, teräsputkista, ruostumattomista ja haponkestävistä putkista tai muoviputkista – kohteen tarpeiden mukaan. Teemme myös LV-asennusta teollisuuden tarpeisiin: toimialaamme kuuluvat niin runkovesilinjat, lämmityslinjat kuin paineilmalinjatkin.

Ota yhteyttä ›

Lämpö Kuningas Oy

Olemme luotettava tekijä, kun tarvitset kaukolämpö­verkostojen asiantuntijaa, putkitustöitä tai rautarakennetöitä.

Ota yhteyttä ›

Yhteydenottolomake

Jätä meille yhteystietosi, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.
Yhteystiedot 0500181843